Kenteken overschrijven op zaterdag

Een kenteken overschrijven op zaterdag

Wanneer iemand een auto of ander motorvoertuig komt, moet het kenteken op naam gezet worden. Een kenteken overschrijven is mogelijk via de autodealer waar de auto gekocht is of bij een postkantoor. Dit kan op elke doordeweekse dag, maar ook een kenteken overschrijven op zaterdag is mogelijk. Een kenteken overschrijven op zaterdag is vaak wel lastiger dan op een doordeweekse dag. Gelukkig is het niet helemaal onmogelijk.

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto, maar door de week aan het werk zijn, gaan vaak in het weekend op zoek.

Maar ook als je op zaterdag een auto koopt, wil je graag zo snel mogelijk de auto op naam hebben en kunnen rijden. Ook als een kenteken overschrijven op zaterdag hiervoor nodig is.

Aangezien postkantoren tegenwoordig steeds vaker op zaterdag open zijn, is een kenteken overschrijven op zaterdag een mogelijkheid. Waar je wel rekening mee moet houden, is de openingstijden van een postkantoor. Anders dan op weekdagen, zijn ze op zaterdag vaak maar een deel van de dag geopend. Een kenteken overschrijven op zaterdag is dus wel afhankelijk van het tijdstip waarop je dit wilt doen, maar het is ook gewoon mogelijk.